På udkig efter et event bureau

Vi har gennem en periode, ledt efter et event bureau. Jeg har tidligere anvendt et da vi skulle have kreativ teambuilding på arbejdspladsen.

Fra den dag hvor min elskede friede til mig i september sidste år, har vi været i gang med at lægge en plan for vores drømmebryllup til næste september. På stående fod valgte vi at bruge sådan et partytelt til at danne ramme om festen. Argumenterne for at holde vores bryllup i et af de der store telte viste sig faktisk at være for mange. Derudover var min kommende mand og jeg forrige sommer med til hans brors bryllup, som blev fejret i et enormt partytelt ved hendes forældres gård. Dengang dannede det store partytelt en fantastisk kulisse for deres bryllup. Det bærende rationale for at holde brylluppet i et telt i haven er prisen. Når man ser på festlokalerne her i Nordsjælland og København, er udvalget ret begrænset. Til trods for at der findes en lang række valgmuligheder, er det praktisk talt umuligt at opspore et festlokale, som der lever op til vores begge tos forventninger og tillige kan lejes til anstændige priser. Køber vi et partytelt får min kæreste og jeg imidlertid mulighed for at sikre os nogle uhøjtidelige omgivelser for festen, som vi kan møblere og pynte op præcist som vi begge vil. Samtidig har vi en enestående mulighed for at åbne ud til haven med denne type telte. Alle de fordele får vi til en favorabel pris i forhold til, hvis min kæreste og jeg investerer i et receptionslokale. Vores spørgsmål er på nuværende tidspunkt i planlægningen, på hvilken måde mig og min kommende mand får det perfekte telt eller partytelt til bryllupsfesten såvel som receptionen. Som følge heraf vil jeg gerne høre, om der ikke er nogen her på bloggen, der har prøvet at holde et bryllup i et telt i en baghave. Fx kunne vi tænke os at få et indblik i, om der måske er telte, som ud fra prisen kan betale sig at købe i forhold til at leje et et telt til bryllupsfesten. Min tilkommende og jeg leder ydermere efter nogle gode råd eller anbefalinger i forhold til valget af service og møbler samt et dygtigt cateringfirma, som der er i stand til at lave al maden til vores kommende bryllup til trods for, at receptionen og festen fejres i et telt. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Et festtelt frigør midler i bryllupsbudgettet Min kommende mand og jeg deltog i sommers i hans kusines reception og bryllupsfest, der foregik i et kæmpe telt i haven ved deres murermestervilla. Ved den lejlighed skabte festteltet en unik kulisse for den store dag. Min kæreste og jeg har siden det bryllup været optaget af at lægge en plan for den store dag til næste sommer. På stående fod har vi valgt at anvende et af de der store festtelte som lokale til receptionen og den efterfølgende bryllupsfest. Det stod nemlig hurtigt klar for os, at incitamentet for at fejre vores bryllupsfest i et telt faktisk var for overbevisende i forhold til vores bryllupsbudget. Ser man nærmere på udlejningslokalerne her i hovedstaden samt Nordsjælland, er mulighederne reelt ret begrænsede. På trods af at der er mange muligheder, er det nemlig svært at finde frem til et receptionslokale, som lever op til min kærestes og mine umiddelbare forventninger og tillige er til at betale. Lejer vi et stort nok festtelt kan min kommende mand og jeg ikke desto mindre få et hyggeligt lokale til vores bryllup, som vi i realiteten ville kunne møblere og pynte op Lige som som vi begge drømmer om. Desuden giver et telt os mulighed for at åbne op ud til den smukke have. De fordele får vi til en særdeles favorabel pris ift., hvis min tilkommende og jeg investerer i at leje et receptionslokale. Den afgørende grund til at fejre bryllup i et festtelt er derfor det lave omkostningsniveau. På nuværende tidspunkt i planlægningen er vores største spørgsmål, hvordan min kæreste og jeg køber eller lejer det bedste telt til den store dag til juni. Som følge heraf vil jeg gerne høre, om der kunne tænkes at være er nogen, der har prøvet at fejre et bryllup eller lignende i et festtelt. Blandt andet er vi på udkig efter dine gode råd eller anbefalinger om valg af service og møbler samt en god caterer, der er i stand til at lave maden og ikke mindst kagen til brylluppet til trods for, at bryllupsfesten er i et festtelt. Samtidig har vi behov for at finde ud af, om der måske er telte til bryllupper o.lign., som der i forhold til prisen er en bedre handel end at leje et et telt til bryllupsfesten. Har du selv, eller har du kendskab til nogen, der har holdt en bryllupsreception eller et lignende arrangement i et et eller flere festtelte? Så bidrag til at give os en optimal bryllupsfest ved at komme med dine erfaringer.
Partytelt efterlyses til den store dag nu til juni I sidste måned blev drømmen opfyldt. Søren bad mig om at blive hans kone, og siden da har vi været i gang med at planlægge rammerne om et fantastisk bryllup til næste juli. Pt. traf vi en beslutning om at arbejde videre med idéen om at have et partytelt som ramme for receptionen. Rationalerne for at fejre brylluppet i et partytelt viste sig at være for tiltrækkende. Desuden var min forlovede og jeg sidste år til min brors reception og bryllupsfest, der blev afholdt i et stort partytelt i haven ved deres nyindkøbte patriciervilla. Her var de store partytelte en enestående kulisse for bryllupsfesten. Det bedste argument for at afholde bryllupsfesten i nogle telte er det konkurrencedygtige omkostningsniveau. Når man ser nærmere på receptionslokalerne her i byen, er mulighederne forholdsvist begrænsede. Til trods for at der er mange valgmuligheder, er det nemlig praktisk talt umuligt at finde et lokale, der honorerer min kærestes og mine forventninger og også kan benyttes til en anstændig pris. Lejer vi et partytelt til brylluppet, får min kæreste og jeg imidlertid chancen for at sikre os et personligt lokale, som vi vil kunne oppynte efter vores ønsker. Samtidig har vi mulighed for at åbne ud til den store have med et partytelt. Alle de fordele får vi til en yderst favorabel pris ift., hvis vi lejer et lokale. På nuværende tidspunkt er vi kommet i tvivl om, hvordan vi sikrer os, at min kæreste og jeg investerer i de perfekte telte til det store bryllup næste sommer. Som følge deraf vil jeg gerne høre, hvorvidt der kunne tænkes at være er en af jer, som vil fortælle om deres erfaringer med at arrangere deres egen bryllupsfest i et af denne slags telte. Først og fremmest ville det være rart at få et indblik i, om der er telte, som der er oplagte at købe i forhold til at leje et et telt til vores bryllup. Vi leder desuden efter nogle gode råd eller anbefalinger om valg af møbler og service såvel som et egnet cateringfirma, som ville kunne producere maden til brylluppet desuagtet, at receptionen og festen er i nogle partytelte.

19. oktober 2017