På jagt efter et event bureau

Jeg har over tid, kigget efter et eventbureau. Jeg har før anvendt et i forbindelse med firmaunderholdning på jobbet.

I november sidste år blev drømmen realiseret. Anders friede til mig, og siden da har vi været i gang med at arrangere vores bryllup til næste juni. På stående fod valgte vi at bruge et stort telt til at danne ramme om receptionen og den følgende fest. Incitamenterne for at holde vores bryllupsfest i et enormt telt var faktisk for overbevisende. Dertil deltog min kæreste og jeg i sommers i min brors stort anlagte bryllup, som blev holdt i et imponerende telt ved deres villa. På dagen dannede det lejede telt en helt speciel kulisse for bryllupsfesten. Det bedste incitament for at fejre bryllupsfesten i et telt i mine svigerforældres baghave er det lave omkostningsniveau. Hvis man ser på udlejningslokalerne her i København, er udvalget faktisk forholdsvist begrænset. Skønt der kan siges at være talrige muligheder, er det nemlig praktisk talt umuligt at finde et receptionslokale, som der tilfredsstiller min kærestes og mine behov og oven i købet kan benyttes til en fair pris. Vælger mig og min forlovede et telt er det dog muligt for min kommende mand og jeg at sikre os nogle uhøjtidelige rammer for festen, som vi vil kunne oppynte ud fra vores ønsker. Samtidig giver den slags telte mulighed for at åbne op ud mod den smukke have. Det hele til en favorabel pris. Det store spørgsmål er på nuværende tidspunkt, hvordan vi får det bedst mulige partytelt til vores drømmebryllup. Som følge deraf vil jeg gerne høre, hvorvidt der ikke er nogen her på bloggen, som der har erfaringer med at afholde bryllupsfesten i et af denne slags telte. F.eks. kunne vi tænke os at få et indblik i, om der findes gode telte, som der prismæssigt kan betale sig at investere i at købe ift. at leje et partytelt. Desuden søger vi gode råd om valget af møbler og service såvel som dygtige cateringfirmaer, som ville kunne producere maden og ikke mindst kagen til brylluppet selvom, at bryllupsfesten bliver holdt i et partytelt i haven ved mine forældres villa. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Hvor kan vi opstøve et festtelt i høj kvalitet til en pris, der et til at betale? Sidste år deltog mig og min forlovede i min kusines bryllupsfest, der fandt sted i et enormt festtelt ved deres murermestervilla. Her dannede teltet en rustik baggrund for bryllupsfesten. Fra den bryllupsfest har vi været i gang med at arrangere et perfekt bryllup til næste september. Pt. besluttede vi at satse på et stort festtelt til at danne ramme om den store fest. Vi indså nemligt hurtigt, at grundene til at afholde receptionen samt selve festen i et af de der store festtelte reelt var meget mange såvel økonomisk som praktisk. Når man ser nærmere på den lange række af udlejningslokaler her i hovedstaden samt Nordsjælland, er udvalget ret lille. På trods af at der er en lang række valgmuligheder, er det nemlig praktisk talt umuligt at opsnuse et festlokale, der imødekommer vores behov og oven i købet er til at betale inden for vores bryllupsbudget. Vælger vi et telt får mig og min tilkommende imidlertid chancen for at sikre os et uhøjtideligt lokale, som vi reelt ville kunne oppynte efter vores ønsker. Dertil har vi en enestående mulighed for at åbne ud til haven med denne type festtelte. Det væld af fordele har mig og min forlovede mulighed for at få til en yderst favorabel pris ift., hvis min tilkommende og jeg investerer i at leje et lokale. Den konkurrencedygtige pris var derfor det bedste rationale for at fejre brylluppet i et festtelt. På nuværende tidspunkt er det store spørgsmål, på hvilken måde min forlovede og jeg får fat i det rette telt til bryllupsfesten såvel som receptionen til maj. Af den årsag vil jeg gerne høre, hvorvidt der er nogen af jer læsere, som der har prøvet at fejre en bryllupsfest eller lignende i et telt. Først og fremmest leder vi efter jeres gode råd om valget af service og møbler såvel som en god caterer, som ville kunne producere al maden til brylluppet selvom, at receptionen og bryllupsfesten bliver holdt i et festtelt. Dertil har vi brug for at finde ud af, hvorvidt der er festtelte, som er oplagte at købe ift. at leje et af disse festtelte. Har dig og din ægtefælle, eller eller nogen i din vennekreds afholdt en bryllupsfest eller et lignende arrangement i et et eller flere festtelte? Så del dine erfaringer med os og hjælp os med at få det perfekte bryllup.
Nogle partytelte i haven skaber rum i jeres bryllupsbudget Lige siden Anders friede til mig i efteråret sidste år, har vi været fuldt beskæftiget med at planlægge vores drømmebryllup til næste august. På stående fod valgte vi at satse på et enormt partytelt som lokale til receptionen og den efterfølgende fest. Argumenterne for at afholde vores bryllup i et enormt partytelt endte med at være for fordelagtige. Derudover deltog min forlovede og jeg forrige sommer i hans storebrors stort anlagte bryllup, der blev afholdt i et smukt telt ved deres nyerhvervede villa. Her var teltet en enestående baggrund for brylluppet. Det afgørende rationale for at holde bryllupsfesten i et partytelt er og bliver det lave omkostningsniveau. Når man for alvor ser på festlokalerne her i hovedstadsområdet, er alternativerne forholdsvist beskedne. Til trods for at der findes mange valgmuligheder, er det faktisk svært at finde frem til et udlejningslokale, som der tilfredsstiller mig og min forlovedes krav og også er til at betale inden for vores bryllupsbudget. Køber vi et elegant partytelt til brylluppet, får min forlovede og jeg ikke desto mindre chancen for at få en personlig ramme for brylluppet, som vi vil kunne indrette lige præcist som vi begge ønsker. Samtidig giver den slags telte chancen for at åbne op ud til haven. Hele herligheden til en særdeles konkurrencedygtig pris i forhold til, hvis vi investerer i at leje et receptionslokale. Spørgsmålet er på nuværende tidspunkt i planlægningen, på hvilken måde min tilkommende og jeg får de bedste telte til vores store dag. Som følge heraf vil jeg gerne høre, om der kunne tænkes at være er nogen, som har lyst til at fortælle om deres erfaring med at fejre et bryllup eller lignende i et af denne slags telte. Fx kunne det være ideelt at finde ud af, om der findes gode partytelte, som der prismæssigt kan måle sig med at leje et telt. Vi kunne ydermere godt bruge nogle gode råd om valg af service, borde og stole foruden gode cateringfirmaer, som kan levere maden til vores drømmebryllup trods det, at receptionen og festen er i nogle telte i den smukke have.

14. oktober 2017